Ilinca, 20 ani

“Colaborez cu Adriana pentru a ma ajuta sa ma dezvolt. Este o persoana care merita toate laudele, care ajuta cu placere si este interesata de ceilati. Pot spune ca este o placere sa merg la sedintele cu ea deoarce stiu ca voi pleca cu zambetul pe buze si plina de incredere in mine. Apelez la ea cu toata increderea si chiar este un “life saver”!”

Andreea, 20 ani

“Am gasit-o pe Adriana intr-un moment de cumpăna pentru mine. Ma simteam pierdută si nu știam încotro se îndreaptă viața mea. Dupa doar câteva sedinte de coaching, percepția mea s-a schimbat complet. Am descoperit cine sunt, ce vreau si mai ales, cum pot realiza ceea ce îmi doresc.

Au trecut câțiva ani de cand a avut loc aceasta schimbare si pot spune că si acum, Adriana este piatra mea de temelie. Ii sunt recunoscătoare pentru ca întotdeauna reușește sa scoată la suprafața tot ceea ce este mai frumos intr-o persoana si o motivează sa își atingă toate obiectivele.”

Cristina, 37 ani

“Intalnirile saptamanale cu Adriana timp de doua luni au fost prima mea experienta de coaching. Am considerat mereu ca eu nu am nevoie de coaching pentru ca am o capacitate foarte buna de introspectie si autoanaliza, de planificare, auto-mobilizare si organizare si ca un coach n-ar prea avea ce sa-mi spuna ce n-as putea sa-mi dau si singura seama. Asta pana cand m-am trezit prinsa intr-un loc de munca in care ma frustrau cultura, managementul si colegii mai mult decat imi placea jobul in sine si din care nu imi era clar unde sa plec pentru ca aveam mai multe optiuni, fiecare necesita un tip diferit de plan de actiune si cu nervii pe care mi-i faceam in jobul pe care il aveam, era dificil sa ma concentrez pe oricare din ele. Ideea mea cand am inceput sedintele era ca voi alege o directie din cele vizate si, cu ajutorul Adrianei, voi reusi sa imi mentin echilibrul emotional suficient cat sa fac tranzitia. Ceea ce eu insami am ales de fapt, discutand cu ea despre viata mea ca intreg, nu doar despre job, a fost sa aleg sa fac tranzitia catre ceea ce nu luasem in considerare ca optiune de sine-statatoare si pentru care am o vocatie reala. Odata ce am decis asta, reactivitatea mea emotionala fata de elementele asociate cu jobul meu s-a redus simtitor, de la un 8-9 pe o scara de la 1 la 10, la undeva intre 1-3. Sentimentul de claritate care a venit de la sine m-a facut sa imi organizez foarte usor viata si timpul astfel incat sa imi pun in aplicare planul de actiune. Iar, in cele din urma, motivatia mea a devenit atat de puternica incat nici n-am mai simtit nevoia de un plan de actiune strict, putand sa lucrez in directia aleasa organizandu-ma si adaptandu-ma din mers. O recomand pe Adriana pentru felul in care stie sa asculte si sa te faca sa te simti comfortabil vorbind, pentru atitudinea ei echilibrata si non-judgemental, pentru optimismul ei si felul in care te ajuta sa iti valorizezi calitatile si aptitudinile.”

Irina, HR Manager, companie furnizare de produse și servicii auto

”Am colaborat cu Adriana într-un proiect de dezvoltare personală pentru unii dintre salariații nostri și am beneficiat de servicii profesioniste și mai mult decât inspirate. În timp, cu răbdare și înțelegere, Adriana i-a ajutat să depășească bariere de comunicare, să-și organizeze activitatea mai eficient și să-și consolideze statutul de lideri în echipele pe care aceștia le coordonează. Mulțumim pentru colaborare și pentru zâmbete!”

Cătălina, HR manager, companie servicii bancare

“În colaborarea cu Adriana Slav am apreciat profesionalismul ei definit de trei mari factori: seriozitatea, flexibilitatea și deschiderea; toate sprijinite pe o structură a personalității extrem de motivantă și abordabilă. Cu siguranță, vom colabora și în viitor pentru că rezultatele obținute sunt peste așteptări.”