Adriana Slav – Life Coach

Bună! Sunt Adriana Slav și sunt Life Coach (consilier de dezvoltare personală). Și nu unul oarecare, ci “a smiling one”! Sunt licențiată în psihologie și cred cu tărie în puterea “punctului și a virgulei” –  să te oprești  atunci când nu mai ești mulțumit, să-ți sufleci mânecile și să o iei de la capăt. Pentru că poți și pentru că TU crezi în tine!

În 20 de ani de carieră am lucrat deopotrivă cu “oamenii micuți și cu sufletul imens”, dar și cu cei mari si independenți…Am iubit fiecare clipă petrecută alături ei pentru că ÎMI PLACE SĂ LUCREZ CU OAMENII – copiii mă fascinează și adulții mă provoacă să învăț continuu despre puterea și creativitatea umană!

De ce Life Coach? Pentru că în ziua de azi, când suntem cu toții pe fugă, avem nevoie de răspunsuri concrete și rapide la întrebarea “Cum să fac să depășesc această situație?”, mai degrabă decât să stăm să analizăm de ce am ajuns în această situație. Și deși pare că internetul are pentru noi toate răspunsurile la întrebările noastre, de multe ori avem nevoie de o soluție personalizată, construită pentru fiecare în parte și care să țină cont de faptul că suntem diferiți și ce ți se potrivește ție, pe mine nu mă ajută.

De ce Life Coach? Pentru că îmi place să lucrez direct cu oamenii, îmi place să le vad speranța din priviri și zâmbetul autentic atunci când descoperă răspunsul la ceea ce părea a fi o situație fără ieșire și care le provoca multă neliniște. Pentru că îmi place să știu că pot fi un punct de sprijin în viața unor oameni atunci când cei apropiați lor nu o pot face. Pentru că știu că mulți dintre noi avem nevoie uneori în viață de cineva care să ne reamintească cât suntem de puternici, de frumoși și plini de resurse interioare! De cineva care să ne spună că PUTEM și să nu ne critice, să nu ne turtească visurile…

Te aștept să-mi vorbești despre tine și împreună să descoperim cum viața ta poate deveni nu doar frumoasă, ci extraordinară! Știu că timpul tău este prețios așa că poți alege tu (vezi aici) unde ne putem vedea la o cafea sau la un ceai.

Și ca să capeți curaj, voi spune eu prima câteva cuvinte despre mine:

  • Sunt o persoană echilibrată, calmă și volubilă.
  • Îmi place să mă încarc cu energie și bună dispoziție cât de des pot și cea mai bună resursă în acest sens este fetița mea.
  • Nu-mi plac oamenii încrâncenați care se conving și îi conving și pe ceilalți că “Mi-e bine așa cum sunt acum…”

Și ori de cate ori întâlnesc OMUL care nu se dă bătut și caută în el motivația de a fi azi mai bun decât ieri, mă înclin în fața lui și îl aplaud zâmbind!