Adriana Slav – Life Coach

Bună! Sunt Adriana Slav și sunt Life Coach (consilier de dezvoltare personală). Și nu unul oarecare, ci “a smiling one”! Sunt licențiată în psihologie și cred cu tărie în puterea “punctului și a virgulei”: să te oprești  atunci când nu mai ești mulțumit, să-ți sufleci mânecile și să o iei de la capăt. Pentru că poți și pentru că TU crezi în tine!

În 20 de ani de carieră am lucrat deopotrivă cu “oamenii micuți și cu sufletul imens”, dar și cu cei mari si independenți…Am fost șase ani învățătoare, am lucrat apoi patru ani ca psiholog cu tineri care “căzuseră” în prăpastia infracționalității sau erau consumatori de droguri. Mi-am completat pregătirea de specialitate cu un curs de patru ani de “Terapie de familie și cuplu”. Iar timp de aproape zece ani am lucrat într-un mediu care mi-a permis sa colaborez cu angajați ai marilor corporații din mediul economic, cu înalți funcționari ai guvernului României și ai Președinției României, cu oameni politici și cu membri ai corpului diplomatic.

De aceea, serviciile mele se adresează unor clienți diferiți: tineri, oameni de afaceri, cupluri, părinți și copii…pentru că am expertiză în toate aceste domenii. Pe scurt, IMI PLACE SĂ LUCREZ CU OAMENII – copiii mă fascinează și adulții mă provoacă să învăț continuu despre puterea și creativitatea umană!

De ce Life Coach? Pentru că în ziua de azi, când suntem cu toții pe fugă, avem nevoie de răspunsuri concrete și rapide la întrebarea “Cum să fac să depășesc această situație?”, mai degrabă decât să stăm să analizăm de ce am ajuns în această situație. Și deși pare că internetul are pentru noi toate răspunsurile la întrebările noastre, de multe ori avem nevoie de o soluție personalizată, construită pentru fiecare în parte și care să țină cont de faptul că suntem diferiți și ce ți se potrivește ție, pe mine nu mă ajută.

De ce Life Coach? Pentru că îmi place să lucrez direct cu oamenii, îmi place să le vad speranța din priviri și zâmbetul autentic atunci când descoperă răspunsul la ceea ce părea a fi o situație fără ieșire și care le provoca multă neliniște. Pentru că îmi place să știu că pot fi un punct de sprijin în viața unor oameni atunci când cei apropiați lor nu o pot face. Pentru că știu că mulți dintre noi avem nevoie uneori în viață de cineva care să ne reamintească cât suntem de puternici, de frumoși și plini de resurse interioare! De cineva care să ne spună că PUTEM și să nu ne critice, să nu ne turtească visurile…

Când vei dori să ne întâlnim, va trebui să-mi vorbești despre tine și împreună vom descoperi cum viața ta poate deveni alegerea ta: poți alege să faci acele lucruri care ți se potrivesc cel mai bine, îți poți pune în practică (fără să mai amâni la nesfârșit) visurile și pasiunile tale, poți alege să te înconjori cu oameni frumoși care știu să te aprecieze și să te susțină.

Și uite, ca să capeți curaj, voi spune eu prima câteva cuvinte despre mine: sunt o persoană zâmbitoare, echilibrată, calmă și volubilă, îmi place să mă încarc cu energie și bunădispoziție cât de des pot și cea mai bună resursă în acest sens este fetița mea.

Te aștept să-mi vorbești despre tine și împreună să descoperim cum viața ta poate deveni nu doar frumoasă, ci extraordinară! Știu că timpul tău este prețios așa că poți alege tu (vezi aici) unde ne putem vedea pentru a ne cunoaște la o cafea sau la un ceai.

Nu știu alții ce fac, dar eu ori de câte ori întâlnesc OMUL care nu se dă bătut și caută în el motivația de a fi azi mai bun decât ieri (și știu că și tu ești la fel), mă înclin în fața lui și îl aplaud zâmbind: vei reuși!