SMILING LIFE COACHING ADVENT CALENDAR

Dragilor,

Sunteți minunați și știți asta! 🤗 Dar cum a fost anul 2022 pentru voi? 🤔 Ca și anul trecut, vă provoc ca de azi, timp de 24 de zile, să vă îngăduiți zilnic cinci minute de relaxare și sinceritate cu voi înșivă, pentru a parcurge acest Coaching Advent Calendar. Va conține întrebări care vă vor ajuta să priviți înapoi (nu cu mânie, ci cu onestitate) și să vedeți cât de mulțumiți sunteți de voi acum, la final de an 2022. Așa că fiți pe fază și setați-vă reminder-ul zilnic! 📱

Pentru a vedea postările în integralitatea lor, trebuie să dați click pe link-ul afișat în fiecare postare. Cei curajoși sunt invitați să răspundă la întrebările din calendar în comentarii.

Poate că, după ce veți parcurge acest Coaching Advent Calendar, vă veți stabili ca rezoluții pentru anul 2023 să faceți ceva diferit ca să vă dăruiți vouă și celorlalți mai mult în noul an! 

Așadar, zilnic, timp de 24 de zile aveți nevoie de: cinci minute de relaxare ⏰ + (poate) o cană cu cafea/ceai/ciocolată caldă ☕️ + (poate) o foaie și un creion ✍️🗒. 

Deschidem sezonul zilelor de coaching de sărbători pline de zâmbete, recunoștință și dăruire!🎄 ☃️ 🤗

Ziua 24

Care este puterea ta magică care te ajută să-ți împlinești visurile? Ce îți dorești pentru tine și pentru cei dragi ție în anul 2023?

Ziua 23

Ce ți-a lipsit în acest an? Cu ce ai “umplut”/înlocuit lipsa? Cunoști persoane cărora le-a lipsit același lucru? Ele cum s-au descurcat? Te poți inspira din ce au făcut ele într-o situație similară? 

Ziua 22

Cine crezi că a fost afectat de schimbările vs. statu quo-ul din viața ta în acest an? Cum te simți referitor la acest lucru? Privind înapoi, crezi că ai fi putut face altceva/ceva în plus/ceva diferit?

Ziua 21

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai face diferit în acest an?

Ziua 20

Ce ai făcut în plus/diferit pentru starea ta de bine în acest an? Ai fi putut face mai mult? Ce te-a reținut?

Ziua 19

Care au fost calitățile pe care le-ai “folosit” cel mai mult în acest an? Dar defectele care te-au ținut în loc? Cum crezi că te-ar descrie cei apropiați pe baza realizărilor tale din acest an? Și ce crezi că ți-ar reproșa? Ce calitate nefolosită în acest an intenționezi să valorizezi în anul 2023?

Ziua 18

Descrie în cinci cuvinte cum a fost anul 2022 pentru tine. A fost așa cum ai anticipat? A fost așa cum l-ai dorit? Cum crezi că va fi anul 2023?

Ziua 17

Pe o scală 0-10, cât de fericit ai fost în acest an? Care au fost lucrurile/situațiile/oamenii care te-au făcut fericit? Ce poți face pentru ca anul viitor să fii și mai fericit?

Ziua 16

Ce lucru neștiut/ascuns ai descoperit despre tine în acest an? Poți lucra asupra lui ca să-l dezvolți (dacă e ceva pozitiv) sau ca să-l înlocuiești cu varianta dorită (dacă e ceva negativ)? Cât de greu crezi că îți va fi?

Ziua 15

Care a fost cea mai mare provocare pentru tine în acest an? De ce? Ce ai aflat despre tine cu această ocazie? Ce poți să faci cu această descoperire personală, cum poți să o folosești?

Ziua 14

Pe cine ai ajutat/sprijinit în acest an? Cum te-ai simțit când ai făcut-o? Ai fi putut ajuta mai mult? Ce te-a împiedicat să o faci?

Ziua 13

Care sunt persoanele care te-au ajutat/sprijinit/motivat în acest an? Dar cele care te-au dezamăgit?

Ziua 12

Tu știi ce ai cu adevărat? Pentru ce ești recunoscător? Când ai spus ultima oară “Mulțumesc pentru că ești lângă mine și mă susții”? Ce zici, o faci azi?

Ziua 11

Tu cum te-ai sabotat singur în acest an? Ce scuze ai găsit ca să nu faci sau ca să amâni?

Ziua 10

Dacă ai putea să iei de la capăt acest an, cum l-ai gestiona? Ce regrete ai referitoare la lucruri pe care nu le-ai făcut sau pe care puteai să le faci diferit?

Ziua 9

Care sunt gândurile limitative/negative la care ai renunțat în acest an (ex: “Nu mai cred că nu voi putea să…”)? Ce gânduri pozitive ai “adoptat” în acest an (ex: “Acum cred că…”)?

Ziua 8

Cât de motivat ai fost anul acesta să realizezi diverse proiecte legate de viața ta (pe o scală 0-10)? Ce îți spui (self talk) atunci când ai nevoie de un boost de motivație ca să depășești o situație mai dificilă?

Ziua 7

Cum a fost anul 2022: care este lucrul care te-a surprins cel mai mult legat de viața ta și pe care nu l-ai anticipat? Cum ai reacționat?

Ziua 6

Îți este ușor să ieși din bula de confort în general? Dar anul acesta? Ai încercat experiențe noi? Cum te-ai simțit? Vei mai încerca să o faci?

Ziua 5

Ce obiectiv ai vrut neapărat să realizezi în 2022 și ai reușit? Și ce nu ți-a ieșit? De ce ai reușit și de ce nu? Ce ai face diferit ca să-l vezi îndeplinit?

Ziua 4

Care au fost cele mai mari obstacole în acest an? Cum le-ai depășit?

Ziua 3

În ce ai investit: cel mai mult timp + cea mai multă energie + cei mai mulți bani?

Ziua 2

Ce plan al vieții tale ți-a adus cele mai multe bucurii în acest an (profesional/personal/relațional/timp liber/sănătate/spiritual)?

Ziua 1

Dacă ai face un film sau ai scrie o carte despre viața ta în anul 2022, cum s-ar numi?