CONFIDENTIALITATE

Stimați vizitatori,

In calitate de Life Coach, respect dreptul la intimitate al clientului si de aceea, toate sesiunile de life coaching vor fi confidentiale, cu excepția cazului în care legea prevede altfel (Clauza de confidentialitate nu se aplica in situatia in care un client declara intr-o sesiune de life coaching ca va face ceva care incalca legea si/sau va pune in pericol viata sa si/sau a altor persoane. In acest caz, voi fi obligata sa anunt autoritatile competente).

Nu voi face publice informatiile personale ale clientului si nici nu voi dezvalui statutul de client catre o terta parte fara un prealabiI acord scris din partea clientului.

Daca un client prezinta probleme care depasesc competentele de life coaching, acesta va fi indrumat catre un alt specialist.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceast capitol, care contine informatii importante cu privire la protectia datelor cu caracter personal, motivele si modul în care colectam si utilizam datele cu caracter personal si va ofera informatii referitoare la drepturile dvs.

Utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti se face potrivit acestei politici de informare.

 Ce date cu caracter personal colectam

Colectam numele si prenumele, adresa dvs. de e-mail, precum si numarul dvs. de telefon.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar în masura în care este strict necesar pentru initierea si mentinerea legaturii cu dvs., în scopul de a va raspunde la întrebari si de a asigura contactul în vederea unei programari.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pe baza consimtamantului dvs.

Pastrarea datelor

Datele cu caracter personal vor fi pastrate de noi doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii, precum si, bineînteles, potrivit cerintelor legale. În lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a datelor dvs. nu va depasi 6 luni de la ultimul contact cu dvs.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza datele cu caracter personal ale dvs. Preocuparea pentru detectarea, investigarea si rezolvarea amenintarilor la adresa securitatii este permanenta.

Drepturile persoanelor vizate

În lipsa unor dispozitii legale care sa le circumstantieze, aveti urmatoarele drepturi în legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor; dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal, în situatiile în care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii; dreptul la portabilitatea datelor, ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dvs. sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dvs., în orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si îndreptatirea lui. Va vom raspunde neîntarziat.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea competenta privind protectia datelor din Romania (ANSPDCP), daca apreciati ca prelucrarea datelor personale ale dvs. încalca legile în vigoare.

Pentru orice solicitare, reclamatie, sugestie sau observatie în legatura cu protectia datelor cu caracter personal va rugam sa folositi adresa de e-mail adriana(at)smilinglifecoach.ro, sau orice alta modalitate de contact care va este comoda.