De Paște dăruim celorlalți. După Paște dăruiește-ți ție. Dezvoltă-te personal!

ETICHETE: ,

Trebuie să recunoaștem: cei mai mulți dintre noi exersăm atitudinea “ Îmi pasa de ceilalți și vreau să-i ajut!” numai atunci când ni se reamintește acest lucru prin intermediul unei campanii agresive de marketing și de cele mai multe ori în preajma celor două mari sărbători creștine: Crăciunul și Paștele. Și dacă nu ajungem la biserică să vorbim mai îndeaproape cu Domnul, cel puțin stăm liniștiți că am făcut ceva fapte bune pentru alții dăruindu-le niște haine, jucării sau mâncare.

Dar de tine cum îți (re)amintești? Și nu mă refer la autorecompensa prin cumpărarea unei noi genți sau a unui nou smartphone…Nu. Cum răspunzi la întrebarea “Ce-ai făcut până acum cu viața (life) ta” ? Vorbesc  despre acele momente de sinceritate tu cu tine în care îți recunoști valoarea. Ai nevoie și acum de o campanie de marketing care să te facă să vezi cât potențial prăfuit zace în tine? Nu cred. Trebuie doar să-ți dorești mai mult de la tine și pentru tine, să crezi în tine și în resursele tale interioare. Și mai trebuie să-ți antrenezi (coaching) voința: dăruiește-ți șansa de a-ți dovedi că poți mai mult: dezvoltă-te personal!

 

Life Coaching. Dezvoltare personală. Doar Tu și dorințele tale

 

Tu cum te simți când dăruiești ceva? Cum te-ai simțit când i-ai dăruit mamei tale primul cadou cumpărat cu banii din primul tău salariu? Dar atunci când ai dăruit din timpul tău unor copii care aveau nevoie de un unchi pe care să-l călărească sau de o mătușă căreia să-i demonstreze live talentele lor de hair-stilist?

Dar ție când ți-ai dăruit ultima oară niște timp pentru a-ți îndeplini visurile? Acele visuri pe care viața te-a obligat poate, la un moment dat, să le pui pe hold…Știu, nu e chiar ușor să stai de vorbă cu tine și să-ți reamintești frenezia acelor momente în care îți imaginai cât de extraordinară va fi viața ta…Nu renunța încă la visurile tale. Nu renunța la a crede că poți să faci mai mult pentru tine…Tu și dorințele tale. Urmează tu și faptele tale: ce faci să le transformi în realitate, să nu rămână doar pe hârtie. Și să-ți dăruiești o viață mai frumoasă.

E, acum e-acum! Ce zici că poți să faci? Poate că ai o mie de idei, dar nu știi cu care să începi sau poate că nu ai niciuna…Uite un răspuns valabil pentru oricare situație: vino la life coaching!

 

8 lucruri  pe care ți le poți dărui apelând la Life Coaching

 

1. În primul rând curaj și autenticitate: poți îndrăzni să fii TU cu adevărat: îți poți exprima liber visurile, dorințele fără teama de a fi judecat și fără a te cenzura. Pentru că aici găsești răspuns la întrebările tale despre cum poți să-ți construiești o viață așa cum ți-o dorești tu și nu cum o vor alții. Și pentru asta bazează-te mai întâi pe tine, apoi pe ceilalți. Știi câtă forță interioară zace în tine așteptând doar să fie scoasă la suprafață cu ajutorul cuvintelor magice “Știu că pot s-o fac!”?

Apelând la Life Coaching uite de fapt ce-ți  mai poți dărui (beneficii):

2. o abordare 3D a vieții tale (dacă vrei să obții sau să rezolvi situația X, poți acționa așa și ai nevoie de aceste resurse)

3. independență: alegi singur cum îți poți rezolva situațiile și nu mai ceri sfaturile celorlalți pentru că tu știi cel mai bine ce e mai bine pentru tine

4. mai mult timp liber, o viață mai bine planificată – îți planifici în ritmul tău toți pașii pe care-i ai de urmat pentru îndeplinirea dorințelor și visurilor tale astfel încât să nu mai simți nici o presiune temporală în atingerea lor; vei avea mai mult timp liber pe care să-l gestionezi după cum vrei

5. împlinirea visurilor – pentru că meriți

6. relații interpersonale autentice, cu mai puține conflicte – vei învăța tehnici și metode noi de comunicare asertivă care să te ajute în relația cu: ea/el, părinții, prietenii, copiii sau colegii

7. mai multe instrumente de rezolvare a situațiilor dificile pentru diminuarea sau eliminarea frustrărilor și abordarea lor în maniera “win-win”

8. posibilitatea concretă de a răspunde la întrebarea: “Care e cea mai bună variantă a mea? Cât de mult mă pot dezvolta personal?”

Renunță la a-ți mai trăi viața într-un glob de sticlă: îndrăznește să-ți  “spargi” zona de confort și află cât de departe poți ajunge, cum să le spui nu celorlalți și cum să-ți spui ție DA. Dăruiește-ți încrederea în forțele tale interioare. Eu cred în tine. Tu o faci? Află răspunsul în cadrul ședințelor de life coaching. Programează chiar azi o ședință!

 

“Nu voi fi un om obișnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar.”
(Peter O’Toole)

 

Citește mai multe despre life coaching aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai LIKE sau SHARE.