Ești singur? Privește-te și vino la întâlnirea cu tine însuți!

ETICHETE: ,

Ești singur? Și te plângi des de acest lucru simțind că trece viața pe lângă tine? Ți s-a întâmplat vreodată însă, căutându-l pe celălalt să te împiedici de tine? Nu prea, nu-i așa?

Păcat, nu știi ce pierzi; sau mai bine zis, pe cine pierzi. Pe TINE. Pe tine și momentele în care te poți bucura autentic de cine ești azi și de cine poți deveni mâine. Nu spune nimeni că “în doi” nu este (mai) bine. Dar de ce să nu încerci să vezi acum jumătatea plină a paharului? De ce să nu te concentrezi acum pe tine ca mai târziu, când veți fi doi, să poți dărui mai mult? Ia încearcă să-ți îndrepți spatele de atâta jelit și să te privești cu sinceritate în oglindă! Îți place ce vezi? Acesta ești tu și atât ai realizat până azi. Doar atât?  Nu crezi că poți fi mai mult? Ai răspuns cu ușurință la această întrebare? Bine, poți să te întorci acum pe canapeaua unde-ți îneci frecvent amarul privind un film siropos sau jucându-te “World of Tanks”. Sau…

Sau ai putea să profitți de șansa care ți s-a dat de a fi doar tu cu tine și să investești mai mult în tine, să te dezvolți personal, adică să-ți perfecționezi anumite abilități sau să exersezi unele noi, să încerci să-ți descoperi limitele sau noi talente, să-ți dezvolți pasiunile existente, să  înveți cum să te implici în noi relații sau să acorzi mai mult timp consolidării relațiilor cu ceilalți…Profită de timpul pe care-l ai și înscrie-te în diverse asociații sau fă voluntariat …încearcă să faci mai mult sport sau să descoperi noi rețete culinare, urmează un curs de dans sau învață o nouă limbă străină…Sau orice altceva ce te-ar putea face fericit. Exact, exerseaza fericirea la singular!

Adică, investește în tine și altfel decât cumpărându-ți o nouă geantă sau ultimul model de telefon mobil. Pune-te în capul listei de to do și setează-ți alarma pentru ca în vâltoarea zilnică să te oprești un pic, să tragi aer în piept și privind în jurul tău să-ți acorzi câteva clipe de apreciere ȚIE: “Da, chiar sunt bun. Merit mai mult”. Privește-te și dă mâna cu tine însuți! Și nu te opri aici. Dorește-ți mai mult pentru tine, propune-ți ca ziua următoare să faci un pas mai mult către îndeplinirea visurile tale. Pentru că meriți și pentru că poți.

Și dacă nu știi cum s-o faci, dacă simți că ai avea nevoie de cineva cu care să te consulți despre cum poți să devii cea mai bună variantă a ta  sau să vezi viața din alt unghi privind dinspre tine și către tine, mă poți contacta. Life coachingul e și pentru tine: te pot ghida să înveți să te redescoperi sau să te reinventezi. Să-ți descoperi plusurile și să le folosești mai bine. Să-ți descoperi minusurile și să înveți să le gestionezi în favoarea ta sau de ce nu, să le transformi în plusuri. Privește-te și vino și tu la întâlnirea cu tine însuți!

Iar data viitoare când vei mai fi întrebat : “Ești singur ?” să poți alege să răspunzi zâmbind: “Da, și mă simt excelent!”


Citește mai multe despre life coaching 
aici.

Cunoști și alți colegi sau prieteni care ar dori să știe cum să acționeze într-o astfel de situație? Dă SHARE  sau LIKE acestui articol.

Și nu uita: Keep smiling and live your life at your best!