Life coachingul în relația de cuplu

ETICHETE: , , ,

Tu vrei să pleci la munte în concediu; el vrea la mare. Tu vrei să vă cumpărați o mașină cu cutie automată; el vrea una cu mulți cai . Tu vrei să petreceți Crăciunul cu părinții voștri; el vrea să plecați din țară împreună cu alți prieteni.

Relația voastră este ok până ajungeți  să luați astfel de decizii. Ce priorități aveți acum? Astăzi sunteți doi. Ieri erai singur/ă. Lumea era doar a ta. Acum lumea e a voastră. Dar știi cum s-o faci să fie frumoasă pentru amândoi? Tu și partenerul tău sunteți împreună pentru că vă regăsiți unul în celălalt, nu pe de-a-ntregul, ci atât cât suprapunerea celor două lumi să vă producă fiecăruia “fluturași în stomac”.

Azi însă, începi să te întrebi ce culoare va avea lumea voastră. Pentru că într-un cuplu, din albastru și rosu nu iese niciodată mov, ci o culoare de genul “albaros”. Știu că fiecare ea-el se pricepe la culori. Numai că uneori fiecare pune mai mult din culoarea lui și nu prea iese acel “albaros ”.

Ce inseamna Life Coachingul într-o relație de cuplu? Înseamnă că voi sunteți un cuplu frumos, care vrea să afle mai multe despre cum să vă armonizați împreună viețile astfel încât să rezonați deopotrivă cu aceeași intensitate la viața voastră ca și cuplu.

Life Coachingul înseamnă să puneți laolaltă toate plusurile și minusurile pe care le aveți fiecare și să obțineți un mare plus pentru relația voastră.

Life Coachingul nu înseamnă cine este de vină pentru ceva sau despre cine a făcut primul ceva, ci despre ce și cum să faceți ca să depășiți situația împreună.

Life Coachingul este despre cum doi oameni minunați care se iubesc își doresc ca relația lor frumoasă de azi să fie de mâine minunată!

Life Coachingul și relația de cuplu? Adică despre dezvoltarea voastră personală ca și cuplu. Sau mai simplu: despre  fericirea voastră în doi.

Vrei să ai și tu o relație de cuplu fericită? Vino (sau veniți împreună) să descoperiți că și voi puteți fi un cuplu fericit. Fă o programare acum!

Cunoști și alți colegi sau prieteni care ar dori să știe cum să acționeze într-o astfel de situație? Dă SHARE  sau LIKE acestui articol.

Și nu uita: Keep smiling and live your life at your best!