Dezvoltare Personală

ETICHETE: , , ,

Dezvoltarea personală începe cu tine și cu o oglindă. TU, studentul sau tu, absolventul… Tu, soțul/soția sau tu, prietenul…Tu, angajatul sau tu, angajatorul…Tu, mămica…Tu, self employed… Tu, fiul /fiica sau tu, părintele…TU. Te recunoști?

Dar TE CUNOȘTI? Adică, știi ce poți, dar mai ales, cât poți? Ți-ai atins deja limitele? Poți mai mult? Vrei mai mult? Aceasta este viața pe care ți-ai dorit s-o trăiești? Ți-ai bifat toate visurile pe care le aveai? Ți-ai prins în păr sau la cravată toată fericirea pe care o meriți?

Poți începe prin a răspunde la întrebarea: “Dacă știi că ai putea să faci orice în viață, ce ți-ar plăcea să faci?”. Cine sau ce te împiedică s-o faci? Ai rătăcit poate lista cu visuri pe undeva? Sau poate nu mai găsești motivația necesară pentru a-ți îndeplini dorințele, visurile cândva atât de stăruitoare…Poate nu te-ai pierdut cu totul pe drum, poate că niște piedici te-au făcut să ocolești prea mult, dar mâine ai putea să-ți regăsești calea usor prăfuită de când ai uitat de ea.

De tine depinde, de cât de mult îți dorești ca mâine sa fii mai mult decât ești azi. Renunță la rutină, delasare și suficiență; suflecă-ți mânecile, fă-ți o cafea tare și deschide ușa spre stele. Ridică-te pe vârfuri și încet, încet atinge-le pe cele pe care le doreai. Pentru că poți și pentru că meriți!

Dacă poți s-o faci singur, jos pălăria! Dacă nu știi de unde s-o apuci sau încă nu prea știi ce vrei, dă-mi un telefon sau scrie-mi un mail. Sedințele de life coaching (dezvoltare personală) te pot ajuta în demersul tău de a-ți împlini visurile, de a evolua și a fi cine meriți să fii. Trebuie doar să-ți spui: “Știu că pot s-o fac!” și să zâmbești încrezător.

Carieră și relații profesionale