SMILING LIFE COACHING ADVENT CALENDAR 2023

ETICHETE: , , ,

Dragilor,

Anul acesta am lucrat cu niște oameni minunați care și-au dorit să iasă din zona de confort, să fie mai încrezători în potențialul personal, să se bucure și să fie recunoscători în fiecare moment pentru ceea ce au! Și mai ales, să nu le fie teamă de nou sau schimbare și să facă în fiecare zi un mic pas în această direcție!

Mulți clienți mi-au spus că, deși uneori știu ce au de făcut, au nevoie de un imbold,  de o motivație nouă (sau de una ușor prăfuită scoasă din sertar pentru a o reactiva), de un reminder care să-i impulsioneze pentru a-și construi viața pe care și-o doresc, împlinindu-și visurile lor, nu ale altora!

Un astfel de reminder este și acest Smiling Life Coaching Advent Calendar: în fiecare zi vom avea cuvântul zilei care să vă îndemne să faceți ceva diferit pentru VOI, FAMILIE și CEILALȚI (dacă ritmul vieții sau alte priorități din timpul anului nu v-au permis până acum).

Aștept și comentarii despre cuvintele din calendar cu care rezonați cel mai mult, vă inspiră, vă creează dificultăți sau vă invită la schimbare.

Poate că, după ce veți parcurge acest Smiling Life Coaching Advent Calendar  vă veți stabili ca rezoluții pentru anul următor să faceți ceva diferit (mai mult/mai putin) ca să vă dăruiți vouă și celorlalți mai mult în noul an! 

Așadar, începem numărătoarea inversă, fiți pe fază! 🎄☃️🤗

ZIUA 1

Puteți urmări postările pentru fiecare zi din Smiling Life Coaching Advent Calendar 2023 pe contul meu de Instagram:

https://tinyurl.com/yavbk259