Bogdan, 26 ani

“Am cunoscut-o pe Adriana intr-o perioada de ratacire din viata mea, iar sedintele de coaching au venit cu gandurile de a ma cunoaste mai bine si a ma dezvolta personal. Cu ajutorul ei, am reusit sa imi pun ordine in idei, sa imi stabilesc prioritatile si sa fac actiuni pentru a-mi indeplini obiectivele. O recomand cu drag pe Adriana pentru entuziasmul prin care inspira, pentru deschiderea de care da dovada si pentru calitatea de a fi un bun ascultator si indrumator.”

Raluca, 37 ani – National Sales Manager

“Am colaborat cu Adriana si a fost intr-adevar o experienta cu multe zambete. Life coaching-ul a fost abordarea potrivita pentru mine intr-un moment in care aveam nevoie de putina indrumare. Multumesc pentru zambete!”

Alina, 35 ani – Project Manager

“Am cunoscut-o pe Adriana intr-o perioada confuza a vietii mele, atat pe plan personal cat si profesional. Am ajuns la ea printr-un singur click pe internet, cautand ceva ce nici eu nu stiam. Am ajuns sa vorbim si usor usor a inceput sa se disipeze sentimentul de confuzie si sa se instaleze un sentiment de claritate. Aveam un plan! Eram bucuroasa ca intalnisem pe cineva care sa ma ajute sa-mi pun in ordine gandurile si directiile. Energia ei buna m-a condus catre o mai buna planificare si sentimentul ca nu eram singura in situatia aceasta. Adriana are o caldura aparte si o blandete, calitati care nu sunt accesibile gratuit in alte parti. Coachingul cu ea m-a ajutat enorm in perioada respectiva. Este un bun ascultator activ si isi cunoaste meseria foarte bine, transmitand incredere si hotarare.

Ii multumesc frumos pentru experienta!”

Ilinca, 20 ani

“Colaborez cu Adriana pentru a ma ajuta sa ma dezvolt. Este o persoana care merita toate laudele, care ajuta cu placere si este interesata de ceilati. Pot spune ca este o placere sa merg la sedintele cu ea deoarce stiu ca voi pleca cu zambetul pe buze si plina de incredere in mine. Apelez la ea cu toata increderea si chiar este un “life saver”!”

Andreea, 20 ani

“Am gasit-o pe Adriana intr-un moment de cumpăna pentru mine. Ma simteam pierdută si nu știam încotro se îndreaptă viața mea. Dupa doar câteva sedinte de coaching, percepția mea s-a schimbat complet. Am descoperit cine sunt, ce vreau si mai ales, cum pot realiza ceea ce îmi doresc.

Au trecut câțiva ani de cand a avut loc aceasta schimbare si pot spune că si acum, Adriana este piatra mea de temelie. Ii sunt recunoscătoare pentru ca întotdeauna reușește sa scoată la suprafața tot ceea ce este mai frumos intr-o persoana si o motivează sa își atingă toate obiectivele.”